3 de juny del 2015

Convocatòria de dos programes d'ocupació


S'inicia la inscripció per a les 26 places de les convocatòries de dos programes complementaris del Pla “Xarxa de Governs locals 2012-2015”
ELS PERFILS CONVOCATS SÓN 9 AUXILIARS ADMINISTRATIUS, 6 TÈCNICS AUXILIARS COM A INFORMADORS I 11 PLACES D’ORDENANCES PER A PERSONES DE MÉS DE 45 ANYS   EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ ÉS DEL 2  DE JUNY FINS AL DIA 4 DE JUNY A LES 13H.

S'inicia el termini  d'inscripció per a les 26 places de les convocàtories dels programes complementaris de la Diputació de Barcelona: “Pla de suport a la reactivació econòmica i foment de l’ocupació local”,  i “Suport a l’economia productiva local. Línia de finançament dels plans d’ocupació”, ambdós en el marc del pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”.

Els perfils convocats són 9 auxiliars administratius, 6 tècnics auxiliars com a informadors i 11  places d’ordenances, aquestes últimes destinades a persones de més de 45 anys, exclusivament.

El període d’inscripció s'obre dimarts  2 de juny de 2015 de manera telemàtica fins al 4 de juny a les 13h. Excepcionalment es podrà fer la inscripció de manera presencial el mateix 4 de juny de 9 a 12h a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació (carretera del Mig, 85-87 de L’Hospitalet).

Els dies 5 i 8 de juny s'haurà de portar la documentació requerida per als llocs de treball a excepció dels ordenances, que no serà necessari. La Llista provisional d’ admesos i no admesos es farà pública el dimarts 16 de juny i la llista definitiva  es publicarà el 25 de juny. El sorteig de les places se celebrarà  el divendres 26 de juny, data en què es farà públic el resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: